Поиск

9 мая 2016 г.

Реінжиніринг (business processes reengineering) : Автоматизація бізнес процесів

Багато компаній вірять в те, що одна тільки автоматизація приведе до поліпшення фінансово-економічної ситуації, і починають зусилля по реалізації інформаційних систем безпосередньо з автоматизації, пропускаючи критичні кроки розуміння і спрощення своїх бізнес процесів. Але нерідко ці процеси настільки неврегульовані, що загалом створюють враження хаосу на підприємстві. Як відомо, автоматизувати хаос далеко не просто, якщо неможливо. Тому перш ніж створювати інформаційну систему слід переглянути систему управління в організації. Зміна бізнес процесів називають реінжинірингом (business processes reengineering). Так, спершу потрібно упорядкувати схему бізнес процесів і систему управління організації в цілому:
  • визначитися з організаційною штатною структурою;
  • розробити механізм фінансово-економічного управління компанією (у тому числі визначити центри відповідальності);
  • провести виділення основних технологічних потоків (процесів);
  • розробити механізми організаційного управління технологічними потоками;
  • на підставі створених механізмів управління сформувати технологію фінансового аналізу і управління діяльністю технологічних потоків.
Взят с: http://osvita.ua/vnz/reports/management/14057/

1 комментарий:

  1. Добры дзень, усе, я Адрык Вадзім, які жыве ў горадзе Курган, хачу падзяліцца з вамі ўсім пра тое, як містэр Бенджамін дапаможа мне атрымаць крэдыт у 15 000 000,00 рублёў, каб пачаць сваю дастаўку харчовых напояў пасля таго, як я працую некалькі гатэляў тут, у Кургане, проста зарабляць на жыццё, але пры гэтым у мяне ўсё яшчэ ўзнікаюць цяжкасці з аплатай арэнднай платы, але я дзякую Богу, што цяпер я працую самастойна з 5 працаўнікамі, якія працуюць на маёй апецы. Проста, калі вы шукаеце фінансавую свабоду, я параю вам звярнуцца да містэра Бенджаміна з гэтым электронным лістом ніжэй і нумарам прыкладання. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ОтветитьУдалить